Lloguer veler Platja d’Aro


Lloguer veler Platja d’Aro – Èol és l’excursió perfecta per descobrir els més bells racons de la Costa Brava, el tros que va de Sant Feliu de Guíxols a Tossa de Mar, sens dubte un autèntic paradís per als amants del mar. T’esperen un reguitzell de cales inaccessibles per terra, en què els pins pràcticament estan tocant la vora, i una aigua cristal·lina en què donar-te una bona remullada.

Lloguer veler Platja d'Aro comiats de solter

Lloguer veler Platja d’Aro

Èol és un veler de 12 metres, amb una capacitat màxima de 11 passatgers i el patró, que ofereix excursions de mig dia (4 hores), amb horari de sortida a les 10: 00h o a les 15.00h .; o de dia complet (7 hores), amb horari a convenir amb el client.

És probablement l’excursió amb patró més econòmica, amb preus des de 305€ en temporada baixa (tots els mesos excepte el darrer cap de setmana de juny, juliol i agost), i en el servei s’inclou la beguda (llaunes de refrescos i cerveses). Pots portar la teva pròpia música a l’iPod o al mòbil i connectar-la a l’equip de música del vaixell.

Un gran avantatge d’aquesta nau és que disposa de cabines i bany, així que si et molesta el sol sempre pots posar-te una estona a cobert.

El vaixell es lloga en exclusiva per al teu grup (charter), de manera que no t’has de preocupar de res més que de divertir-te. El patró us portarà a conèixer alguns dels racons més bells i us ensenyarà les coves dels contrabandistes.

Recomanem aquesta sortida com a ideal per a grups de comiats de solter, festes de fi de curs, reunions familiars, aniversaris … Només hi ha una pega: la demanda és molt alta. No t’adormis o vindrà un altre més llest i et quedaràs sense lloc. T’esperem!

Lloguer veler Platja d’Aro