Catamaran Cruise


Catamarà Cruise Lloret de Mar – Si estaves buscant una festa ben canyera ja pots parar: catamarà Cruise et oferta l’experiència definitiva per a “professionals” de la conya, perfecta per a comiats de solter, equips esportius, esdeveniments d’empresa i en general per a grups que ho vulguin passar de cinema.

catamaran Cruise Lloret de Mar comiats

Catamaran Cruise Lloret de Mar

Amb 140 places de capacitat màxima, es tracta del vaixell amb major capacitat de la Costa Brava en el qual es desenvolupen aquest tipus d’esdeveniments, així que vés amb la seguretat que et trobaràs amb un munt de penya, grups de nois i noies com el teu disposats a donar-ho tot: gran ambient garantit.

L’excursió dura entre 3 hores i mitja i 4 (depèn de l’estat de la mar, corrents, etc …), amb sortides des de Lloret de Mar a les 10: 00h, a les 15: 00h i a les 19: 30h. Inclou tot el que puguis imaginar per passar-ho del 10: cervesa i refrescos il • limitats, menjar (pasta, hamburgueses i fruita del temps), música i animació a càrrec d’un dj i el personal del vaixell.

A més el catamarà fa una parada perquè us pugueu donar un bon remullada i teniu a la vostra disposició una bona col·lecció de matalassos gegants, ulleres amb tub per bussejar i fins “sigui scooters”, una mena de torpede amb nanses al qual t’agafes i et arrossega.

L’única pega del tema és que la demanda és molt alta i és fàcil quedar-se sense places. La nostra recomanació: reserva ja mateix la teva tiquets i assegura’t les places, o vindrà algun llest i se les quedarà.

I recorda que podem arrodonir la festa gestionant allotjament, menús, copes, shows, transport, etc … serveis que es poden combinar en packs totalment a mida amb el t’estalviaràs molts de calés i moltes complicacions.

Informa’t sense compromís, estem a la teva disposició per a resoldre’t qualsevol dubte T’esperem!

Catamarà Cruise Lloret de Mar