Blue Magic


Lloguer catamarà Costa Brava | Descobreix els més idíl·lics racons de la Costa Brava a bord dun vaixell realment exclusiu. Blue Magic és un dels pocs catamarans disponibles per a grups de fins a 28 passatgers. Si cercas un servei VIP i organitzar una activitat aïllat daltres grups no busquis més.

Des d’on surt?

El punt dembarcament està al port de Palamós, a menys de 8 quilòmetres de centre de Platja dAro. Però es pot negociar la recollida de el grup en altres punts de litoral. Per exemple, podem quedar per recollir els passatgers en alguna platja. En aquest cas es traslladaria a les persones en zodiac fins al vaixell.

Quina durada te l’excursió?

Hi ha sortides programades de 3 o de 4 hores. En cas que el client necessiti més hores al vaixell es llogaria per blocs de 3 hores, és a dir 6 o 9 hores.

Quins són els horaris de sortida?

A manera general, les sortides de 3 hores serien a les 10:00h, a les 14:00h i a les 17:30h, encara que aquests horaris poden ser variables. En tot cas, estem oberts a atendre el client en lhorari que millor li vagi. Simplement comprovarem si hi ha disponibilitat abans de tancar la reserva.

Què inclou aquest servei?

A part de el propi lloguer de el catamarà, en el preu sinclouen el combustible, assegurances, les taxes i el patró. A més, es serveixen llaunes de refrescos i cervesa, snacks, fruita de el temps i brindis amb cava. El vaixell té WIFI i elements per practicar pàdel surf i snorkel. Si lexcursió és de 4 hores o més tens lopció de contractar un menú a bord.

Al catamarà hi ha un equip dàudio a què pots connectar el teu propi telèfon o tablet: perfecte per a qualsevol festa.

Com transcorre l’excursió?

Un cop haguem embarcat el catamarà navegarà vorejant la costa a una velocitat moderada. Es tracta duna zona amb uns paisatges espectaculars i una mar cristal, on els pins es fonen amb laigua. En algun moment es tirarà làncora perquè el passatge pugui gaudir dun bany i practicar snorkel i pàdel surf. Lexcursió acaba tornant a el mateix punt on es va embarcar a el grup.

Preus

El preu daquesta fantàstica excursió dependrà de el nombre de persones que integren el teu grup. Es sol·licita un mínim de 10 persones (si sou menys caldrà abonar un mínim de 10 tiquets) i els preus varien en funció de lnombre dhores i de si lexcursió inclou o no menú:

  • 3 hores: 75€ per persona
  • 4 hores: 95€ per persona
  • 4 hores (inclòs menú): 120€ per persona

Lloguer catamarà Costa Brava: més opcions

El catamarà es pot llogar com un servei aïllat o dins de qualsevol dels nostres packs. La nostra empresa és una agència de viatges especialitzada en grups i podem combinar perfectament aquesta excursió amb altres serveis, com allotjament, menús o altres activitats.

Lloguer catamarà Costa Brava | També podem gestionar serveis en altres localitats, com Lloret, Tossa de Mar, Barcelona, Sitges, etc …