Blue Magic


Lloguer catamarà Costa Brava | Descobreix els més idíl·lics racons de la Costa Brava a bord d’un vaixell realment exclusiu. Blue Magic és un dels pocs catamarans disponibles per a grups de fins a 28 passatgers. Si cercas un servei VIP i organitzar una activitat aïllat d’altres grups no busquis més.

Des d’on surt?

El punt d’embarcament està al port de Palamós, a menys de 8 quilòmetres de centre de Platja d’Aro. Però es pot negociar la recollida de el grup en altres punts de litoral. Per exemple, podem quedar per recollir els passatgers en alguna platja. En aquest cas es traslladaria a les persones en zodiac fins al vaixell.

Quina durada te l’excursió?

Hi ha sortides programades de 3 o de 4 hores. En cas que el client necessiti més hores al vaixell es llogaria per blocs de 3 hores, és a dir 6 o 9 hores.

Quins són els horaris de sortida?

A manera general, les sortides de 3 hores serien a les 10:00h, a les 14:00h i a les 17:30h, encara que aquests horaris poden ser variables. En tot cas, estem oberts a atendre el client en l’horari que millor li vagi. Simplement comprovarem si hi ha disponibilitat abans de tancar la reserva.

Què inclou aquest servei?

A part de el propi lloguer de el catamarà, en el preu s’inclouen el combustible, assegurances, les taxes i el patró. A més, es serveixen llaunes de refrescos i cervesa, snacks, fruita de el temps i brindis amb cava. El vaixell té WIFI i elements per practicar pàdel surf i snorkel. Si l’excursió és de 4 hores o més tens l’opció de contractar un menú a bord.

Al catamarà hi ha un equip d’àudio a què pots connectar el teu propi telèfon o tablet: perfecte per a qualsevol festa.

Com transcorre l’excursió?

Un cop haguem embarcat el catamarà navegarà vorejant la costa a una velocitat moderada. Es tracta d’una zona amb uns paisatges espectaculars i una mar cristal, on els pins es fonen amb l’aigua. En algun moment es tirarà l’àncora perquè el passatge pugui gaudir d’un bany i practicar snorkel i pàdel surf. L’excursió acaba tornant a el mateix punt on es va embarcar a el grup.

Preus

El preu d’aquesta fantàstica excursió dependrà de el nombre de persones que integren el teu grup. Es sol·licita un mínim de 10 persones (si sou menys caldrà abonar un mínim de 10 tiquets) i els preus varien en funció de l’nombre d’hores i de si l’excursió inclou o no menú:

  • 3 hores: 75€ per persona
  • 4 hores: 95€ per persona
  • 4 hores (inclòs menú): 120€ per persona

Lloguer catamarà Costa Brava: més opcions

El catamarà es pot llogar com un servei aïllat o dins de qualsevol dels nostres packs. La nostra empresa és una agència de viatges especialitzada en grups i podem combinar perfectament aquesta excursió amb altres serveis, com allotjament, menús o altres activitats.

Lloguer catamarà Costa Brava | També podem gestionar serveis en altres localitats, com Lloret, Tossa de Mar, Barcelona, Sitges, etc …