Catamaran Sensation


Lloret de Mar Catamarà Sensation – De totes les sortides en vaixell que es poden trobar a la Costa Brava, Sensation és sens dubte la més espectacular. Té lloc en un catamarà que és la canya, el mateix que veus a les fotos d’aquesta mateixa web.

Lloret de Mar Catamarà Sensantion comiats de solter

Catamarà Sensation Increïbles excursions a Lloret de Mar

Hi ha tres vaixells disponibles, amb una capacitat màxima de 80, 97 o 125 places respectivament. Segons la demanda prevista es disposa d’una nau o una altra, però en qualsevol cas el servei sempre és el mateix.

Parlem d’una excursió ja famosa a tot Europa, de tres hores i mitja de durada, que té sortida des de Lloret de Mar a les 11.00h, a les 14: 30h i alguns dies també a les 18: 30h (segons la previsió). Les dues primeres sortides també recullen passatgers a Tossa de Mar, aproximadament mitja hora més tard.

El trajecte és simplement meravellós i durant l’excursió podràs gaudir d’un dels paisatges més bells de la Mediterrània, ple de cales i racons paradisíacs, només això ja val la pena. Però a més durant tot el trajecte tindràs música i animació, a càrrec del Dj i del personal del vaixell.

I perquè puguis aguantar s’inclou un menú (amanida de pasta, hamburgueses i fruita del temps) i 5 consumicions per persones (cervesa, refrescs, aigua i sangria).

L’activitat la completa una parada: el catamarà fondeja perquè us pugueu donar un bany. Tindreu a la vostra disposició ulleres amb tub, aletes i matalassos gegants: diversió garantida, ideal per a comiats, festes d’empresa o de fi de curs, aniversaris, etc …

Si això et sembla poc, recorda que podem arrodonir la festa amb una infinitat de serveis per a grups, com allotjament, menús, copes, shows còmics i eròtics, transport i altres activitats, serveis que es poden completar en packs totalment a mida amb els quals t’estalvies molta pasta i molts mals de cap.

Informa’t sense compromís i aprofita de la nostra experiència per completar un cap de setmana de cinema T’esperem!

Lloret de Mar Catamarà Sensation