Illusion


Excursions en vaixell Lloret de MarIllusion és l’opció perfecta per a grups fins a 25 persones que volen muntar-s’ho a la seva manera: aquest vaixell et permet triar el teu horari, la quantitat d’hores que vols el servei i el que vols dur a bord.

Excursions en vaixell Lloret de Mar - comiats i festes

Excursions en vaixell Lloret de Mar comiats

Un altre dels avantatges de Illusion: el seu potent motor et permet recórrer llargues distàncies en molt poc temps: arribar als racons més amagats no és un problema per a aquesta embarcació.

Porta la teva pròpia música al teu iPod o al mòbil, conéctala per USB a l’equip del vaixell i ja tens la festa muntada. Porta la teva pròpia beguda (a bord hi ha una nevera) o bé ens la encarregues. També et pots portar el teu menjar, o si ho prefereixes tenim un servei opcional de càtering perquè no et compliquis la vida.

Illusion és un servei perfecte per gaudir del sol i del mar al teu comiat de solter, la teva festa d’empresa o en reunions familiars i d’amics, amb l’avantatge que no has d’aguantar a gent que no van de tu mateix pal.

I no oblidis que en Musibodas et podem gestionar una bona quantitat de serveis per al teu grup, com transport, allotjament, menús, xous, copes o altres activitats (és bo tenir un pla B), que podem combinar en un pack a mida per molt menys del que creus.

Estem a la teva disposició per assessorar-te, informa’t sense compromís Et estem esperant!

Excursions en vaixell Lloret de Mar