Excursions en vaixell a Platja d’Aro – La Pepa


Excursions en vaixell a Platja d’Aro – La Pepa

Si estàs buscant en servei realment exclusiu per la teva celebració l’has trobat. La Pepa és una espectacular goleta de 24 metres d’eslora i gairebé 6 de màniga, amb una capacitat màxima de fins a 30 passatgers.

Excursions en vaixell a Platja d'Aro - comiats de solter

Excursions en vaixell a Platja d’Aro

Es tracta d’un vaixell realment excepcional, amb casc d’acer, que ha recorregut el món sencer i que ara té base a Palamós, a només 7 km. de Platja d’Aro, menys de 10 minuts amb cotxe. La seva estampa amb les veles desplegades és simplement espectacular, com pots apreciar en les imatges d’aquesta mateixa pàgina.

Està disponible per a sortides de 4 o 7 hores, podent recollir els passatgers a Palamós o al moll del Port de Platja d’Aro.

El servei inclou el lloguer de la nau i la tripulació necessària per al correcte maneig del vaixell, a més d’assegurances i gasolina, i opcionalment es pot contractar càtering a bord.

Parlem d’un vaixell amb moltes possibilitats en què s’han celebrat tot tipus d’esdeveniments: casaments, comiats de solter, reunions familiars, aniversaris, esdeveniments d’empresa … la llista és molt llarga i la veritat és que només la teva imaginació és el límit.

Informa’t sense compromís, estarem encantats d’assessorar-te sobre totes les opcions que et brinda aquesta fantàstica embarcació T’esperem!

Excursions en vaixell a Platja d’Aro – La Pepa