Catamarà Lloret de Mar


Catamarà Lloret de Mar – Si hi ha un lloc on gaudir del mar és sens dubte Lloret de Mar, una de les més importants centres turístics d’Europa, on no només trobaràs una interessant oferta d’excursions en vaixell, sinó que podràs gaudir de molts altres serveis , com submarinisme, caiacs, motos d’aigua, pàdel surf, banana, fly fish, flyboard i un llarg etcètera.

Catamarà Lloret de Mar - festes i comiats

Catamarà Lloret de Mar La festa!

Afegeix-li a això la seva enorme catàleg d’allotjament, el seu gran nombre de restaurants i l’ambient nocturn (sense comparació en tota la Costa Brava) i tindràs el destí ideal per a un cap de setmana de primera. I no t’oblidis de la relació qualitat-preu, que és simplement excel · lent.

Musibodas et presenta quatre sortides diferents. Les dues primeres en impressionants vaixells de gran capacitat, catamarans on se celebren festes conegudes a mig món i on ho tens tot inclòs; i dues més a vaixells de menys capacitat, perfectes per a grups que volen anar a la seva bola i decidir quant temps, quan i on.

Qualsevol d’elles és perfecta per a grups com el teu, disposats a donar-ho tot el cap de setmana i que el que volen és divertir-se, passar-ho de cinema i fer nous amics i amics. I recorda que et podem fer un pack a mida amb altres serveis, com allotjament, menús, shows o transport, amb el qual t’estalviaràs molta pasta i molts mals de coco.

No et talls, contacte amb nosaltres i informa’t sense compromís, tenim el que estàs buscant I no t’adormis que et quedes sense places! T’esperem.

Catamarà Lloret de Mar