Lloguer veler Platja d’Aro


Lloguer veler Platja d’Aro – 脠ol 茅s l’excursi贸 perfecta per descobrir els m茅s bells racons de la Costa Brava, el tros que va de Sant Feliu de Gu铆xols a Tossa de Mar, sens dubte un aut猫ntic parad铆s per als amants del mar. T’esperen un reguitzell de cales inaccessibles per terra, en qu猫 els pins pr脿cticament estan tocant la vora, i una aigua cristal路lina en qu猫 donar-te una bona remullada.

Lloguer veler Platja d'Aro comiats de solter

Lloguer veler Platja d’Aro

脠ol 茅s un veler de 12 metres, amb una capacitat m脿xima de 11 passatgers i el patr贸, que ofereix excursions de mig dia (4 hores), amb horari de sortida a les 10: 00h o a les 15.00h .; o de dia complet (7 hores), amb horari a convenir amb el client.

脡s probablement l’excursi贸 amb patr贸 m茅s econ貌mica, amb preus des de 305鈧 en temporada baixa (tots els mesos excepte el darrer cap de setmana de juny, juliol i agost), i en el servei s’inclou la beguda (llaunes de refrescos i cerveses). Pots portar la teva pr貌pia m煤sica a l’iPod o al m貌bil i connectar-la a l’equip de m煤sica del vaixell.

Un gran avantatge d’aquesta nau 茅s que disposa de cabines i bany, aix铆 que si et molesta el sol sempre pots posar-te una estona a cobert.

El vaixell es lloga en exclusiva per al teu grup (charter), de manera que no t’has de preocupar de res m茅s que de divertir-te. El patr贸 us portar脿 a con猫ixer alguns dels racons m茅s bells i us ensenyar脿 les coves dels contrabandistes.

Recomanem aquesta sortida com a ideal per a grups de comiats de solter, festes de fi de curs, reunions familiars, aniversaris … Nom茅s hi ha una pega: la demanda 茅s molt alta. No t’adormis o vindr脿 un altre m茅s llest i et quedar脿s sense lloc. T’esperem!

Lloguer veler Platja d’Aro