Magic Fiesta


Festes en vaixell Platja d’Aro – Magic Fiesta s’ha convertit en l’excursió per excel·lència per a grups, comiats de solter, aniversaris i en general per a celebracions d’adults els caps de setmana.

Festes en vaixell Platja d'Aro amb comiats de solter

Festes en vaixell Platja d’Aro

Té lloc tots els dissabtes, amb sortida a les 14: 00h des de Platja d’Aro en direcció a Tossa. Durant el trajecte es pot gaudir d’un dels paisatges més bells de la Costa Brava: cales inaccessibles, racons perduts, coves i un bosc de pins que creix pràcticament en la mateixa riba.

El vaixell té capacitat ni més ni menys que fins a 110 persones. Parlem d’una nau de més de 18 metres d’eslora i 7 de mànega, en 2 cobertes, i que disposa bany i barra de bar, on es serveixen les begudes i el menjar.

La música és un dels elements claus d’aquesta festa i està a càrrec de Dj ‘s professionals que a més s’encarreguen d’animar al personal: no falten els jocs, les coreografies ni les bromes a través dels altaveus.

En el servei s’inclou un menú (amanida de pasta, hamburguesa i fruita del temps) i 4 consumicions per persona (refrescs, aigua o cervesa). I si això no és suficient sempre pots adquirir més beguda. Això sí: està totalment prohibit pujar begudes o llaunes a bord.

Un dels moments clau de l’excursió és la parada que es fa perquè pugueu gaudir del bany, i és que a més de les matalassos, a més de les ulleres amb tub i les aletes, Magic Fiesta inclou la banana per a tots els passatgers, un servei que no trobaràs en cap altra excursió i que no et costarà ni un cèntim.

I si tot això no és suficient, recorda que en Musibodas et podem gestionar molts altres serveis per el teu grup, com allotjament, menús, xous, copes i un llarg etcètera, serveis que podem combinar en packs totalment a mida i amb els quals t’estalviaràs molta pasta i molt de temps.

Informa’t sense compromís, estarem encantats d’atendre’t i preparar-te un cap de setmana inoblidable T’esperem!

Festes en vaixell Platja d’Aro – Magic Fiesta