Bluesail


Bluesail Costa Brava – Una de les excursions més maques de la Costa Brava! Gaudeix del sol i el mar al teu bola, en una magnífica llanxa amb una capacitat màxima de 13 passatgers, ideal per a grups petits que no volen barrejar amb una altra gent.

Bluesail Costa Brava comiats

Bluesail Costa Brava T’ho mereixes!

Porta la teva pròpia música al teu CD, el teu iPod o el teu mòbil i la connectes per USB a l’equip del vaixell: ja tens la festa muntada. La sortida també inclou beguda (llaunes de refrescos i cerveses), tot i que pots portar el que tu vulguis; i també menjar, amb un deliciós càtering que et permetrà aguantar unes quantes hores.

Guiats pel patró, descobrireu alguns dels racons més xulos del litoral i podreu arribar a les cales més recòndites, on gaudir d’un bon bany en aigües cristal·lines. I si us agrada bussejar tranquils: també portem ulleres amb tub i aletes.

Reserva ja la teva sortida, les places són limitades i és fàcil quedar-se sense lloc; i no oblidis que a més de les excursions en vaixell Musibodas gestiona una gran varietat de serveis per a grups, com a transport. allotjament, shows còmics i eròtics, menús i altres activitats (sempre cal tenir un pla B) que et podem presentar en un pack a mida, súper bé de preu i estalviant molts mals de caps.

Informa’t sense compromís, t’esperem!

Bluesail Costa Brava