Richard


Costa Brava lloguer de iots – Cada vegada que ens acostem a veure el Richard ens preguntem ¿Això és un vaixell o un somni? I és que en pocs iots anem a gaudir d’una experiència tan exclusiva com la que et presentem.

Costa Brava lloguer de iots per comiats de solter

T’agradaria ser aquí? Et proposem una experiència única gaudint del sol, el mar i alguns dels racons més bells de la Mediterrània

El Richard és un Azimut 46 (els que sàpiguen de nàutica ja saben que parlem del Rolls Royce dels vaixells) de 15 metres d’eslora i 4,40 metres de màniga. Aquest iot disposa de 3 cabines i 2 lavabos, i la seva capacitat és de 10 passatgers en excursions de dia i de 6 persones si s’inclouen estades nocturnes. L’any de fabricació és el 2000, però es va renovar completament el 2015 i el seu aspecte actual és el que pots veure a les fotos.

Dos motors que rendeixen un total de 920CV impulsen el conjunt amb velocitats de fins a 22 nusos, el que permet que aquest vaixell es pugui llogar pràcticament en qualsevol punt del litoral català i balear, encara que la seva amarratge està a Blanes.

No et anem a avorrir incloent en aquesta pàgina tot l’equipament que inclou, perquè té tot el que puguis imaginar i més: dutxa d’aigua calenta, aire condicionat, neveres, equips de snorkel, televisió, radar, pilot automàtic i mil detalls més que fan de la navegació en aquest iot una experiència inoblidable.

Musibodas et presenta aquest exclusiu xàrter perquè el puguis gaudir tal qual o combinat amb qualsevol dels serveis del nostre extens catàleg (allotjament, menús, entrades, espectacles, altres activitats, etc …) i gaudir així d’un pack totalment personalitzat per a les teves vacances.

Informa’t sense compromís, Musibodas i Trip & Travel (la nostra agència de viatges) t’oferim mil i una possibilitats en qualsevol destinació del món i estem especialitzats en lloguer de velers, iots i catamarans de luxe T’esperem!

Costa Brava lloguer de iots