Lloguer vaixell Cadaqués


Lloguer vaixell Cadaques – Sens dubte, Cadaqués és un dels pobles més bonics de la Mediterrània. Els seus carrerons plenes de botigues, el seu emplaçament privilegiat o les seves aigües cristal·lines són només alguns dels seus atractius.

Lloguer barco Cadaques una pasada!

Vacances inoblidables a Cadaqués al Sant Isidre

Passar unes vacances o un cap de setmana en aquest meravellós enclavament es converteix en un record inesborrable, una experiència que porta sempre amb si i no són pocs els que repeteixen una i altra vegada, disposats a descobrir cada racó una i altra vegada.

Visitar Cadaqués és situar-se al mateix cor del Parc Natural del Cap de Creus, a l’extrem nord-oriental de la Península, l’únic que inclou territori terrestre i marí, un autèntic paradís submarí.

Visitar el Parc és una visita obligada, i per a això gens millor que fer-ho en vaixell. Musibodas et presenta una excursió única, el Sant Isidre, una nau carregada d’història, la millor forma de conèixer un dels racons més bells del Mare Nostrum.

Amb una capacitat màxima, el Sant Isidre et transporta a temps passats i et situa en una època diferent, en la qual el temps no era tan important com el fet de gaudir de l’aire pur, del sol, del mar i de la pesca.

Entra i coneix-, és amb total seguretat una de les teves millors opcions per divertir-te aquest estiu, indicada per a tot tipus de grups: aniversaris, festes familiars, grups d’empresa, comiats i fins a la teva boda. Informa’t sense compromís T’esperem!

Lloguer vaixell Cadaques